Previous events

Caroline Waters LIVE at Akademika Bokhandel in Bø, Telemark

Akademika Bokhandel, Bøgata 52, Bø, Telemark

VI HAR GLEDEN AV Å ØNSKE VELKOMMEN TIL FØRJULSKONSERT OG PLATESIGNERING med den norsk-amerikanske Jazz-/ musikal- og visesangeren, Caroline Waters, som synger og spiller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med ett repertoar som spenner over hennes artistliv fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus. 

Caroline Waters LIVE at Grillsentralen Restaurant & Bar in Bjelland CANCELLED

Grillsentralen Restaurant & Bar, Marnarveien 4394, 4536 Bjelland

VI HAR GLEDEN AV Å IGJEN ØNSKE VELKOMMEN TIL FØRJULSKONSERT med den norsk-amerikanske Jazz-/ musikal- og visesangeren, Caroline Waters, som synger og spiller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med ett repertoar som spenner over hennes artistliv fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus. 🔴🌲NB! PÅMELDING🌲🔴 ✅️Konserten starter tirsdag 7.desember klokken 19:00 og vi har god plass! ✅️Inngang 200kr ✅️Ingen aldersgrense. ✅️Vi kan tilby Tradisjonell julemiddag og ellers mat og drikke fra vår meny.

Caroline Waters LIVE at Mestizo in Kristiansand

Mestizo Cultural Center, Steinkleiva 2, 4631 Kristiansand

Mestizo er veldig stolt og glad over å kunne ønske velkommen til julekonsert med Caroline Waters (f. Asplin)! I tillegg til Carolines egne låter, vil vi få høre kjente og kjære julesanger av bl.a. Nat King Cole, Frank Sinatra, Per Asplin og Alf Prøysen! Det er gratis inngang - men vi oppfordrer til å VIPPSe artisten og gjør oppmerksom på at alle Carolines album og t-shirts vil være tilgjengelige for salg og signatur. Det er helt unikt at Caroline kommer til "lille" Mestizo - så vi håper at det kommer MANGE FOLK og at hun blir tatt veldig godt imot! Den norsk-amerikanske Jazz- og musikalartisten Caroline Waters synger og forteller med sjel og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoar som spenner over hennes spennende artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus. I USA har Caroline påbegynt arbeidet med et nytt album, som vi får høre smakebiter fra denne kvelden. Hun har også hatt travle dager med å coache Vocal Freedom- og Journey-klienter gjennom utfordringer som pandemien har ført med seg. Etter utallige oppfordringer legger Caroline nå ut på en liten Norges-førjuls-turné der publikum får høre hennes tolkning av kjente og kjære klassikere i tillegg til hennes egne hjertevarmende sanger. Alle Carolines CDer, vinyler og T-shirts vil være tilgjengelig for salg og signering. Og de som ikke har anledning til å komme på konsert, kan bestille via www.carolinewaters.com Der finns det også videoer og nedlastbare låter 🤗❤️ Vi setter alltid pris på at du sprer det glade budskap og sier fra om Caroline kan bidra musikalsk eller på annet vis på din kant av verden. I tillegg til hennes artistvirksomhet er hun tilgjengelig via Zoom som Vocal Freedom coach og Journey-terapeut. Velkommen til en nydelig julekonsert med Caroline Waters! Hilsen Cecilie - og Mestizo-gjengen

Caroline Waters LIVE at Brevik Pub in Brevik

Brevik Pub, Storgata 30, 3950 Brevik

VELKOMMEN til førjulskonsert med den norsk-amerikanske Jazz-/ musikal- og visesangeren, Caroline Waters. Hun synger og forteller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoar som spenner over hennes spennende artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus. BILLETTER (kr 150) kan forhåndsbestilles via VIPPS til 91195887. I USA har Caroline påbegynt arbeidet med et nytt album, som vi får høre smakebiter fra denne kvelden. Hun har også hatt travle dager med å coache Vocal Freedom- og Journey- klienter gjennom utfordringer som pandemien har ført med seg. KVELDENS PROGRAM blir en blanding av kjente og kjære låter a la Lisa Nilsson, Olle Adolfsson, Jewel, George Gershwin, Frank Sinatra, Bing Crosby, Nat King Cole, Per Asplin, Alf Prøysen og selvsagt flere av Carolines egne komposisjoner fra bl.a. Jakten på Venus. ALLE CAROLINES CDer, vinyler og T-shirts vil være tilgjengelig for salg og signering.

Caroline Waters LIVE at Verven Scene in Kragerød

Verven Scene, PA Heuchs gate 33, 3770 Kragerø

VELKOMMEN TIL FØRJULSKONSERT med den norsk-amerikanske Jazz-/ musikal- og visesangeren, Caroline Waters. CC 200-, forhåndskjøpes via VIPPS til tlf 91195887.

KVELDENS REPERTOIR blir en blanding av kjente og kjære låter a la Frank Sinatra, Bing Crosby, Nat King Cole, Per Asplin, Alf Prøysen og selvsagt flere av Carolines egne komposisjoner fra bl.a. Jakten på Venus.

Caroline Waters LIVE at Ullern Frivilligsentral's 25th Anniversary Celebration

Skøyen kirke, Skøyenveien 43, Oslo

Caroline Waters has been hired to give a concert in conjunction with Ullern Frivilligsentral's 25th Anniversary. This organisation is close to Caroline's heart due to her passionate engagement, fighting for human rights, diversity visibility and compassionate listening.

Trädgårdskonsert med Caroline Waters

Åmål Musik & Healing, Drottninggatan 48, Åmål, Sweden

We are thrilled to offer another concert with Caroline Waters at Åmål Musik & Healing.

This time, the repertoire will include some more groovy and heartfelt covers, in addition to Caroline's own music.

All of Caroline's albums will be available for sale and signing and we have a few t-shirts left as well.

Light refreshments will be served.

Tickets are purchased via SWISH and VIPPS to +4791195887.

Sep10

Konsert med Caroline Waters på Nolbygård i Alingsås

Nolbygårds Ekobageri, Ängsvaktaregatan 19, Alingsås

KONSERT MED CAROLINE WATERS HOS NOLBYGÅRD EKOBAGERI FREDAG 10 SEPTEMBER KL 19:00

Biljetter 200sek förbokas via Swish/ Vipps till +4791195887 Resterande biljetter säljs på plats så långt det räcker.

Den Norsk-Amerikanska Jazz- och musikalartist Caroline Waters sjunger och berättar med hjärtevärme och humor. Hon accompanjerar sig själv på piano, gitarr, hardingfela och slagverk, med egna fångande låtar och covers på norska, svenska och engelska.

Nolbygård är belägen på en äldre lantgård i en naturskön miljö, strax utanför Alingsås centrum och är en träffpunkt och ett populärt utflyktsmål i Alingsås Kommun. Välkommen hit!

info@nolbygards.se

Trädgårdskonsert med Caroline Waters

Åmål Musik & Healing, Drottninggatan 48, Åmål, Sweden

You are hereby invited to join us for Åmål Musik & Healings opening concert for the new outdoor stage in Åmål, Sweden😃❤️

Caroline Waters will be entertaining us with fun, dreamy, Jazzy and bluesy original- and cover tunes in Norwegian, Swedish and English. "Heartfelt and engaging! A Legend In the Making!" Metro LA

Doors open 18:00. Limited seating.

Tickets (250SEK) via Swish/ Vipps to +4791195887

Caroline Waters LIVE at Blå Krog in Åmål

Blå Krog (Café Marinan), Hamngatan 5, 662 31 Åmål

Caroline Waters will be performing a Jazzy Bluesy repertoire of original- and cover songs in English, Swedish and Norwegian. There's no cover charge. Feel free to enjoy the incredible atmosphere and music, while enjoying the delicious menu of food and drink that Blå Krog has to offer. Caroline's CDs and LPs will be available for sale and if you want to tip the artist, feel free to Swish donations to 073 733 7020. More info at www.carolinewaters.com

Vocal Freedom Camp for Låtskrivende Artister

 —  —

Zoom

VOCAL FREEDOM CAMP FOR LÅTSKRIVENDE ARTISTER:

Den norske plateartisten og musikal-skuespilleren Caroline Waters (AKA Caroline Asplin) inviterer til en Master Class i Vocal Freedom via Zoom for låtskrivende artister

Lørdag 15. og søndag 16. mai kl 10:00-15:00

Takket være støtten fra NOPA er prisen kraftig redusert:

Påmelding innen 30. april: kr 900

Påmelding innen 7. mai kr 1200

Påmelding skjer via VIPPS nummer 91195887

Dette seminaret er for deg som ønsker å utdype og forsterke ditt kunstneriske uttrykk, både vokalt, emosjonelt og låtmessig.

I tillegg til å presentere ditt eget kunstneriske uttrykk og få feedback til optimering vil Caroline dele noen av sine mest effektive teknikker i pust, stemmebruk og låtskriving som hun har utviklet gjennom sin livslange artistkarriere.

Spørsmål kan mailes til redhead@carolinewaters.com

Caroline Waters LIVE at Heidal Gjestgiveri has been cancelled due to Covid-19 restrictions

Heidal Gjestgiveri, Heidalsvegen 940, 2677 Nedre Heidal

Velkommen til konsert med den norske Jazz- og musikalartisten Caroline Waters, som synger og forteller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoir som spenner over hennes dramatiske artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus.

Caroline har bl.a. med seg sitt nyeste dobbeltalbum Finding Venus både i vinyl og CD-format og signerer med glede.

Dørene åpner 15:00 for servering og konserten starter 19:00 presis.

Billetter kr. 250 forhåndskjøpes via SWISH eller VIPPS til 911 95 887. Begrenset antall plasser.

Caroline Waters LIVE at Rauland Fjellkafé in Telemark, Norway

Rauland Fjellkafé, Rjukanvegen 17, 3864 Rauland

Velkommen til konsert med den norske Jazz- og musikalartisten Caroline Waters, som synger og forteller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoir som spenner over hennes dramatiske artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus.

Caroline har bl.a. med seg sitt nyeste dobbeltalbum Finding Venus både i vinyl og CD-format og signerer med glede.

Dørene åpner 18:00 for servering og konserten starter 20:00 presis. Kom tidlig! Publikum er begrenset til 50 stk, så førstemann til mølla...

Billetter kr. 250 forhåndskjøpes via SWISH eller VIPPS til 911 95 887. Bordreservasjon 35 07 45 55 eller post@raulandfjellkafe.no

Caroline Waters LIVE at Nordbø Pensjonat in Telemark, Norway

Nordbø Pensjonat, Hjartdalsvegen 762, 3690 Hjartdal

Velkommen til konsert med den norske Jazz- og musikalartisten Caroline Waters, som synger og forteller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoir som spenner over hennes dramatiske artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus.

Caroline har bl.a. med seg sitt nyeste dobbeltalbum Finding Venus både i vinyl og CD-format og signerer med glede.

Dørene åpner 19:00 for servering og konserten starter 20:00 presis.

Billetter kr. 250 forhåndskjøpes via SWISH eller VIPPS til (+47) 911 95 887. Begrenset antall plasser.

Caroline Waters LIVE at Grillsentralen Restaurant & Bar i Bjelland

Grillsentralen Restaurant & Bar, Marnarveien 4394, Bjelland

Velkommen til førjulskonsert med den norske Jazzentertaineren og Musikalartisten Caroline Waters, som synger og forteller med hjertevarme og humor, spiller piano, gitar og hardingfele, med et repertoar som spenner over hennes dramatiske artistliv, fra Putti Plutti Pott til Jakten på Venus.

Grillsentralen Restaurant & Bar følger selvsagt de gjeldene reglene for avstand, så antall billetter er svært begrenset. Pga restriksjoner for avstand og lokalets størrelse vil det bli påkrevd med bordbestilling. Derfor er det lurt å være ute i god tid.

For bordbestilling: Ta kontakt via tlf: 953 36 363 eller kontakt via MESSENGER på Grillsentralen Restaurant & Bar sin side.

Billetter koster kr. 250 via Vipps til 911 95 887.

Repertoiret blir en blanding av kjente og kjære låter a la Nellie Lutcher, Frank Sinatra, Bing Crosby, Nat King Cole, Per Asplin, Alf Prøysen og selvsagt flere av Carolines egne komposisjoner fra bl.a. Finding Venus.

Alle Carolines CDer, vinyler og T-shirts vil være tilgjengelig for salg og signering.

Caroline Waters LIVE in Dals Rostock, Sweden

Solgläntans Magiska Trädgård, Låttsbyn 1, Dals Rostock, Sweden

Caroline Waters is thrilled to be invited to perform at the super cool barn at Solgläntans Magiska Trädgård in Dals Rostock in Sweden. Join us for a lovely evening of Jazzy, bluesy musical and soulful song and story telling. Ms Waters accompanies herself on piano, guitar, fiddle and snare drum and sings in Norwegian, Swedish and English.

Tickets (200sek) are reserved via +46 70 69 42 992. Doors open 18:00.