Finding Venus LIVE in Sarpsborg

Retro Vinyl, St. Marie Gate 95 (Inng. Jernbanegata) , Sarpsborg

Den norske Jazz- og musikalartisten Caroline Waters er vinyl-aktuell med sitt nye album "Finding Venus".

Finding Venus er en råsterk samling låter som beskriver en ekstremt utfordrende, dramatisk og samtidig usigelig vakker og til tider humoristisk reise i tiden. De handler om Carolines egen opplevelsesreise fra trafikkulykken som 18 åring, da hun fikk hukommelsestap og posttraumatisk stress til hun klarte å finne tilbake til seg selv og en mening med livet.

Med seg på plata har Caroline bl.a. super-bassist Abe Laboriel, Pinks stjerne-trommis Mark Schulman, Celine Dions cellist Irina Chirkova, Yellow Jackets sax og fløyte-viruos Katisse Buckingham og Alanis Morissettes gitarist Julian Coryell.

Kort fortalt om Caroline Waters, tidligere kjent som Caroline Asplin: Dette fyrverkeriet av en artist vokste praktisk talt opp på scenen i tospann med sin entertainer-pappa, Per Asplin. Som hele Norges Lille Caroline ble hun blant annet landskjendis og filmstjerne i "Putti Plutti Pott" som treåring, musikal-barnestjerne som syvåring med "Kardemomme by" og litt senere ble hun med i Riksteateret og hovedrolle-innehaver i eventyrmusikalen "Jeg fant, jeg fant". I tillegg ble det en rekke Jazzkonserter og TV-opptredener som duo, både nasjonalt og internasjonalt, med pappa, Per Asplin.

Etter å ha utdannet seg som låtskriver, lydtekniker, sanger, sangpedagog og filmkomponist ved Grove School of Music i Los Angeles, etablerte Caroline sitt eget plateselskap og fikk etterhvert permanent oppholdstillatelse i USA, som Alien of Extraordinairy Ability in the Arts. Hun har til dags dato produsert ni plater, to musikalkomedier, en musikkthriller, musikken til ni filmer og to teaterproduksjoner og er nå turnéklar med sin første vinylplate, "Finding Venus". Dette er hennes første utgivelse på vinyl.

Denne dobbelt lp'n er limited edition i 300 eks. på hvit vinyl. Arrangementet varer ca. 1 time. Gratis inngang! Ps! Maks. 40 plasser!