17. - 21. juli - Musikalseminar i Åmål
Som sommeraktivitet tilbyr Caroline Waters en ukes Musikalseminar for barn i alderen 8 - 14 år.
(Påmelding via +46 70 227 29 31)

Caroline Waters er nå også tilgjengelig for seminarer og privattimer i Vocal Freedom i Norge, Sverige og Danmark. Skype-leksjoner er også fullt mulig.

Ring +47 911 95 887 for å bestille time og/ eller send en epost til voice@carolinewaters.com for å motta nyhetsbrev om kommende eventer.

Booking og andre spørsmål: redhead@carolinewaters.com

HVA FOLK SIER
Happy Vocal Freedom Campers
Klikk på bildet for å se video!

"Det som Caroline har skapt via Vocal Freedom er utrolig positivt. Hun gjør det trygt for alle å slippe seg løs og leke!" Connie Shannon

"Jeg er ikke lenger sjenert, jeg har en kraftfull stemme og jeg kan synge ut når som helst, takket være Caroline." Monica Sefarian

FOREDRAGSHOLDER

Fra en nær-døden-opplevelse, hjerneskade og posttraumatisk stress til Vocal Freedom®. Den norske plateartisten, musikalskuespilleren, film-komponisten og forfatteren Caroline Waters (f. Asplin) viser oss hvordan vi kan overvinne frykt, smerte og usikkerhet ved å frigjøre stemmen.
Vocal Freedom with Caroline Waters

UTE I NATUREN


Caroline Waters holder
også en rekke populære Stemmefrigjørings-
seminarer ute i det fri.
Bildet er tatt under "Vocal
Freedom on the Beach"
i Santa Monica, California.

PRIVAT COACHING

Caroline Waters har coachet mange kjente artister, seminarledere og glade amatører i sang og stemmebruk. Metoden er utviklet fra Carolines egen artist- og livserfarning samt grunnleggende trening hos Anne Brown, Ian Adam, Sue Raney og Seth Riggs.

STEMMEFRIGJØRINGSSEMINAR

Caroline Waters utviklet opprinnelig dette treningsprogrammet for å hjelpe folk som sliter med posttraumatisk stress. I dag er Vocal Freedom en effektiv, transformativ opplevelse for alle som ønsker å styrke stemmen og frigjøre sitt utrykk.

Join Carolines Blogg