LYCKAD TJEJKVÄLL STADSHOTELLET

Caroline Waters konsert anmälan i Provinstidningen: Lyckad tjejkväll på Stadshotellet - Mingel och underhållning med Waters

MINGEL & UNDERHÅLLNING M WATERS

ÅMÅL: Den internationella kända sångerskan Caroline Waters, som numera bor i Åmål, bjöd på inlevelsefull musik och det blev mycket populärt bland de som kommit för att lyssna.

v/ Niklas Lindstrand, Provinstidningen

Waters kom tidlig i rampljuset som dotter till den kände norske sångaren och skådespelaren Per Asplin och hur det var att vara barnstjärna kom hon in på under kvällen:

- Man var lite utsatt som barnstjärna. Man ville göra så som de vuxna sa. Det är ju så som många kvinnor har blivit lärda att göra, menade Waters och knöt an till den senaste tidens metooupprop.

Om tonen var allvarlig i Caroline Waters ord hade hon verkligen förmåga att få publiken med sig...

Klikk her for a lese hele artikkelen.


Flere artikler, omtale, video og bilder er linket direkte til musikksidene. Klikk nedenfor for å laste ned pressebilder, artistprofil (bio) og CV.
Caroline Waters headshot Caroline Waters Live Shot Caroline Waters on Piano
Last ned Carolines artistprofil (bio) | Last ned Carolines CV

"Det vakre i teksten og fraseringen som blir fremført av Caroline er et vokalt fenomen. I spennvidden av musikalske talenter, som et nytt ord, kan Caroline Waters lignes med et nytt frø som legges til grunn for diskusjonen."
AFRICAN AMERICAN IMAGE PRESS

"Jeg kan uten tvil si at Caroline Waters har et av de flotteste stemmepotensialene jeg har noensinne hørt fra Europa. Hun er en sann nåtidsartist som langt overgår stjernene som finns på markedet idag."
SETH RIGGS

"Jeg ble øyeblikkelig imponert av sounden på stemmen hennes - tolkningen av sangen og hennes enestående kunnskap om stemmebruk og musikk. Hun er en vidunderlig artist og en sann musikalsk gave og bidrag til kulturen i vårt land."
SUE RANEY

"Jeg vil plassere henne på første rad blandt verdens sangere, med en stemme og et talent som kan sammenlignes med popstjernene Mariah Carey og Celine Dion, og den klassiske legenden Maria Calas. Hennes kunstneriske spennvidde er helt enestående."
IAN ADAM

"Caroline har et utrolig talent for musikk, ikke bare som låtskriver og tekstforfatter, men hun viser også en vidunderlig evne til å skape rene komposisjoner - som film scoring. Hennes unike sound og spesielle evner er et kjærkomment tillegg til musikkulturen i USA."
JACK SMALLEY