THRILLER MED PERSONLIG VRI

Thriller med personlig vri - av Julie Moon Fjell, Tønsbergs Blad

OSLO: Caroline Waters, født Asplin, satser friskt på "jazzy musikal" i hovedstaden, med sin egen dramatiske livshistorie som utgangspunkt.

Julie Moon Fjell, Tønsbergs Blad

Mange kjenner henne best som hele Norges lille Caroline fra pappa Per Asplins julefilm "Putti Plutti Pott".

Nå har Caroline blitt voksen, og har samlet trådene fra sin barndom i rampelyset i den musikalske teaterforestillingen "På Hengende Håret". Forestillingen tar utgangspunkt i hennes egne erfaringer fra barnestjerne til internasjonal underholdningsartist. Det har vært en vei med suksess, men også mye dramatikk.

Klikk her for lese hele artikkelen.


Flere artikler, omtale, video og bilder er linket direkte til musikksidene. Klikk nedenfor for å laste ned pressebilder, artistprofil (bio) og CV.
Caroline Waters headshot Caroline Waters Live Shot Caroline Waters on Piano
Last ned Carolines artistprofil (bio) | Last ned Carolines CV

"Det vakre i teksten og fraseringen som blir fremført av Caroline er et vokalt fenomen. I spennvidden av musikalske talenter, som et nytt ord, kan Caroline Waters lignes med et nytt frø som legges til grunn for diskusjonen."
AFRICAN AMERICAN IMAGE PRESS

"Jeg kan uten tvil si at Caroline Waters har et av de flotteste stemmepotensialene jeg har noensinne hørt fra Europa. Hun er en sann nåtidsartist som langt overgår stjernene som finns på markedet idag."
SETH RIGGS

"Jeg ble øyeblikkelig imponert av sounden på stemmen hennes - tolkningen av sangen og hennes enestående kunnskap om stemmebruk og musikk. Hun er en vidunderlig artist og en sann musikalsk gave og bidrag til kulturen i vårt land."
SUE RANEY

"Jeg vil plassere henne på første rad blandt verdens sangere, med en stemme og et talent som kan sammenlignes med popstjernene Mariah Carey og Celine Dion, og den klassiske legenden Maria Calas. Hennes kunstneriske spennvidde er helt enestående."
IAN ADAM

"Caroline har et utrolig talent for musikk, ikke bare som låtskriver og tekstforfatter, men hun viser også en vidunderlig evne til å skape rene komposisjoner - som film scoring. Hennes unike sound og spesielle evner er et kjærkomment tillegg til musikkulturen i USA."
JACK SMALLEY