(

Her ser du et lite uttrag fra Jakten på Venus, slik den ble fremført på Tomter Kunstkafé med Caroline Waters som Venus, Odille Blehr som Mamma, Esther & Stefanie,
Svein Fuglestad som Pappa, Psykologen & Misjonæren
og Elisa Herbig på cello & koring.

Caroline Waters er for tiden åpen for samarbeidspartnere som kan tenke seg å være med på å sette opp den selvbiografiske musikalen, Jakten på Venus, i Norge, Sverige og Danmark, samt gi ut boka, som Caroline nå har skrevet ferdig både på norsk og engelsk.

Jakten på Venus
er basert på Caroline's dramatiske helbredelsesprosess etter sykkelulykken som ga henne posttraumatisk hukommelsestap og letingen etter den forsvunne venninnen som hjalp henne å finne veien tilbake til seg selv.

"Tilstede hvert eneste sekund, med sjarm, humor og alvor - i ord og spennende toner, sterke melodier som beveger  publikum langt inn i hjerteroten - jeg vandret beriket hjem." Vibeke Steinegger1. sept. - THE ARTS GARAGE, Delray Beach, FL
Caroline Waters returnerer til Florida med dyptgående, hjertevarm og humorfylt jazzkonsert med Paul Shewchuk på bass og Debbie Spring på bratsh.
Billetter: $30/ $40/ $45
Dørene åpner 19:00 - Showtime 20:00

9. sept. - KULTURMAGASINET, Åmål, Sverige

Denne konserten med Caroline Waters og Erling Sunnarvik i den magiske stenkirken fra 1669
markerer avslutningen på Åmåls Ljusfest.
Dørene åpner 20:00 - Showtime 20:30

Caroline Waters, Erling Sunnarvik og unge talenter fra Vocal Freedom-konserten på Hamnkalaset i Åmål. Takk til Care and Share og Studieförbundet Vuxenskolan for et nydelig samarbeide!


Carolines e-postliste