(


NAUGHTY BABY MED CAROLINE WATERS


Denne videoen viser Jazzartisten Caroline Waters og kontrabassisten Erling Sunnarvik som fremfører en impromptu akkustisk versjon av Gershwins Naughty Baby hos Redhead Records Sweden. Enjoy!

Caroline Waters er på jakt etter samarbeidspartnere som kan tenke seg å være med på å sette opp den selvbiografiske musikalen, Jakten på Venus, i Norge, Sverige og Danmark, samt gi ut boka, som Caroline nå har skrevet ferdig både på norsk og engelsk.

Jakten på Venus
er basert på Caroline's dramatiske helbredelsesprosess etter sykkelulykken som ga henne posttraumatisk hukommelsestap og letingen etter den forsvunne venninnen som hjalp henne å finne veien tilbake til seg selv.

"Tilstede hvert eneste sekund, med sjarm, humor og alvor - i ord og spennende toner, sterke melodier som beveger  publikum langt inn i hjerteroten - jeg vandret beriket hjem." Vibeke SteineggerCAROLINE WATERS TIL NASHVILLE:

Om du deltok pa DIY-konferansen eller er bosatt i Nashville og har lyst til a motes for a samarbeide om fremtidige konserter, innspillinger og latskriving ta gjerne kontakt via Redhead Records!

Tusen takk, Europa and USA, for at dere fylte opp de forste to tredjedelene av arets Caroline Waters show og konserter med fanstastisk entusiastiske publikummere!

Hoydepunktene inkluderer en nydelig healing-konsert hjemme hos Redhead Records, et ildfullt samarbeide med National Cash, Johnny Cash tribute-bandet fra California, en Finding Venus-presentasjon med den russiske cellisten Anastasia Golenischeva i New York og arets apningskonsert pa Seffle Jazz Club med virtuosene Torbjorn Carlsson og Stefan Blomquist.


Meld deg pa Carolines VIP epostliste for a motta
eksklusive invitasjoner til kommende konserter, forestillinger og seminarer.


Carolines e-postliste