(

Her ser du et lite uttrag fra Jakten på Venus, slik den ble fremført på Tomter Kunstkafé med Caroline Waters som Venus, Odille Blehr som Mamma, Esther & Stefanie,
Svein Fuglestad som Pappa, Psykologen & Misjonæren
og Elisa Herbig på cello & koring.

Caroline Waters er for tiden åpen for samarbeidspartnere som kan tenke seg å være med på å sette opp den selvbiografiske musikalen, Jakten på Venus, i Norge, Sverige og Danmark, samt gi ut boka, som Caroline nå har skrevet ferdig både på norsk og engelsk.

Jakten på Venus
er basert på Caroline's dramatiske helbredelsesprosess etter sykkelulykken som ga henne posttraumatisk hukommelsestap og letingen etter den forsvunne venninnen som hjalp henne å finne veien tilbake til seg selv.

"Tilstede hvert eneste sekund, med sjarm, humor og alvor - i ord og spennende toner, sterke melodier som beveger  publikum langt inn i hjerteroten - jeg vandret beriket hjem." Vibeke SteineggerTAKK til alle damene som gjorde Tjejkvällen i Åmål til en fullstappet publikumssuksess. Vi storkoste oss på scenen og gleder oss til neste anledning!

Provinstidningen skrev en herlig anmeldelse!

Ladies Night with Caroline Waters video

EN STOR TAKK også til Seffle Jazz Club, Torbjörn, Carlsson, Stefan Blomquist alle som kom for å se konserten på First Hotel Royal i Säffle!!!

Säffletidningen skrev en super anmeldelse!

Radio P4 Väst gjorde et spennende intervju!

Klikk på bildet under for å se video fra konserten!
Caroline Waters Trio at Seffle Jazz Club
Meld deg på Carolines VIP epostliste for å motta
eksklusive invitasjoner til kommende konserter, forestillinger og seminarer.


Carolines e-postliste