(

Her ser du et lite uttrag fra Jakten på Venus, slik den ble fremført på Tomter Kunstkafé med Caroline Waters som Venus, Odille Blehr som Mamma, Esther & Stefanie,
Svein Fuglestad som Pappa, Psykologen & Misjonæren
og Elisa Herbig på cello & koring.

Caroline Waters er for tiden åpen for samarbeidspartnere som kan tenke seg å være med på å sette opp den selvbiografiske musikalen, Jakten på Venus, i Norge, Sverige og Danmark, samt gi ut boka, som Caroline nå har skrevet ferdig både på norsk og engelsk.

Jakten på Venus
er basert på Caroline's dramatiske helbredelsesprosess etter sykkelulykken som ga henne posttraumatisk hukommelsestap og letingen etter den forsvunne venninnen som hjalp henne å finne veien tilbake til seg selv.

"Tilstede hvert eneste sekund, med sjarm, humor og alvor - i ord og spennende toner, sterke melodier som beveger  publikum langt inn i hjerteroten - jeg vandret beriket hjem." Vibeke SteineggerTUSEN TAKK, alle dere som tok imot sommerens og høstens konserter i Norge, Sverige, USA og Canada med slik fantastisk entusiasme og hjertevarme. Som alltid, storkoste vi oss på scenen!


Caroline er for tiden på promotur i USA for å forberede bok-/ plateslipp og nye, spennende sceneshow.

Hvis du ønsker å hyre Caroline Waters som entertainer, Vocal Freedom coach eller taler
, vennligst send en epost til Redhead Records.

Meld deg på Carolines VIP epostliste for å motta
eksklusive invitasjoner til kommende konserter, forestillinger og seminarer.Carolines e-postliste